BS.Player
Válassza ki az Ön nyelvét:

BSPlayer Megjelenési felületek (Skins)

Az előző megjelenési felületet mutatása
Joker 2019 skin
A következő megjelenési felület mutatása

Joker 2019 skin

Joker 2019 Skin

BS.Player

Felhasználói hozzászólások

Bill B.: different than other media players. I will get use to it quickly. To capture still pictures from a video is perfect and very good quality. Best software i found for doing that.
marcos lourenço da c.: es é muito bom este pograma eselente , vcs estão de parabems . | garcia l.: este programa es muy bueno | alexandros n.: Is the best player what i was used in the last 8 years, many thanks | lenusek: BS player je super.Díky.

BSPlayer - a legjobb multimédia lejátszó (WebM, HD és AVC videó, film, hang, DVD, YouTube) a világon!


A BSPlayer ™ lejátszót több mint 70 millió multimédia felhasználó alkalmazza világszerte és több mint 90 nyelvre fordították már le. Az INGYEN letölthető változatunk letöltéseinek száma meghaladja a versenyképes médialejátszók és a fizetős WebM vagy DVD lejátszók összes letöltéseinek összegét. Mivel a lejátszónk a CPU feldolgozási erőforrásából csak keveset használ fel a multimédia-lejátszáshoz, ezért még azok számára is megfelel, akik kisebb teljesítményű számítógépekkel rendelkeznek. Most végre élvezheti a legjobb minőségű HD DVD és AVCHD formátumú filmek lejátszását minimális rendszerkövetelmények mellett. A BSPlayer képes bármely YouTube filmet közvetlenül az internetről lejátszani és elmenteni azokat a helyi lemezre.

A legfontosabb azonban az, hogy a BSPlayer ™, egy ingyenes média filmlejátszó, amelyet a világ multimédia piacára szántak és amelyet éppen ezért elláttak korszerű felirat opciókkal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a videótartalom feliratokkal együtt történő megtekintését olyan népszerű feliratformátumokban, mint például: MicroDVD .sub, VobSub .sub + .idx, SubViewer .sub, (Advanced) SubStation Alpha .ssa or .ass, SubRip .srt, VPlayer .txt... . A BSPlayer egyben AVCHD lejátszó is és a szalag nélküli digitális videokamerákban alkalmazott AVCHD (Advanced Video Codec High Definition) videó formátumú filmek lejátszását is lehetővé teszi. A BSPlayer képes automatikusan megkeresni és letölteni az éppen lejátszott videó feliratait, amennyiben ezek elérhetők.

A BSPlayer ™ egy olyan film és médialejátszó szoftver, amely támogatja az összes népszerű videó és audió médiafájl-típust, konténert és formátumot, mint például:
WebM, Xvid, avi, mpg, mpeg-1, mpeg-2, mpeg-4, 3ivx, YouTube videófolyam (streaming), AVC HD (avchd lejátszó), QT QuickTime mov, RM Real media, OGM, Matroska , mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mp4, mpv, swf, vob and wav, mpa, mp1, mp2, mp3, Ogg, aac, aif, ram, wma, flv (Flash és YouTube Videó) és még sok más!
BS.Player