BS.Player
Selecteaza limba:
Acord privind Clauzele de Utilizare
Aceste Clauze si Conditii de Utilizare (“Clauze de Utilizare”) se aplica web site-ului BSPlayer™ localizat pe www.bsplayer.com (Site). The Site is the property of AB Team Ldt. (“AB Team”) and its licensors. AB Team reserves the right, at its sole discretion, to change, modify, add or remove portions of these Terms of Use, at any time.

Drepturi de autor, marci si marci inregistrate
Windows Vista este marca inregistrata a Microsoft Corporation.

Descriere servicii
Toate textele, graficele, interfetele de utilizator, interfetele vizuale, fotografiile, marcile, logo-urile, sunetele, muzica, arta si codurile informatice (colectiv denumite “Servicii”), incluzand, dar fara a se limita la design, structura, selectie, coordonare, exprimare. Serviciile, inclusiv update-urile, imbunatatirile, caracteristicile noi si/sau adaugarea oricaror alte proprietati web se supun Clauzelor de Utilizare.

Limite in utilizare
In absenta altor specificatii, Serviciile sunt doar pentru uz personal si non-comercial. Se interzice copierea, reproducerea, republicarea, incarcarea, postarea, afisarea publica, codarea, traducerea, transmiterea sau distribuirea vreunei parti din Site sau Servicii, in orice fel.

Utilizarea site-ului
Acest Site si Serviciile oferite de acesta sunt doar pentru uz personal in scop de informare si delectare si nu se pot folosi decat in scopuri legale. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord sa nu reproduceti, republicati, afisati, incadrati, descarcati, transmiteti, modificati, inchiriati, imprumutati, vindeti, alocati, distribuiti, efectuati operatiuni de inginerie inversa, adaptati, editati sau creati lucrari ce deriva din informatii de pe Site sau din continutul acestuia, cu exceptia cazurilor autorizate de acest gen. De asemenea, sunteti de acord sa nu stocati, reproduceti, transmiteti, afisati public, utilizati public, distribuiti, difuzati sau furnizati continutul, inclusiv, dar fara a se limita la radio, TV sau alte listari de directoare de continut audio-video disponibil pe sau prin acest Site.

ESte interzis sa utilizati vreun dispozitiv automat, vreun program, algoritm sau vreo metodologie sau proces manual similar ori echivalent, pentru a accesa, obtine, copia sau monitoriza portiuni din Site sau vreun Continut, sau sa reproduceti in vreun fel ori sa evitati structura de navigare sau prezentarea Site-ului ori a continutului acestuia, pentru a obtine sau a incerca sa obtina materiale, documente sau informatii prin mijloace care nu sunt neaparat furnizate prin acest Site. AB Team isi rezerva dreptul de a stopa asemenea activitati. Este interzis sa incercati, scanati sau testati vulnerabilitatea acestui Site ori a oricarei retele conectate la Site, precum si sa incalcati masurile de securitate sau autentificare de pe Site sau orice retea conectata la Site. Este interzis: reverse look-up, urmarire sau cautare informatii despre oricare alt utilizator sau vizitator de pe Site sau alt client al AB Team, inclusiv orice cont AB Team pe care nu il detineti, la sursa sa, ori exploatarea Site-ului sau a serviciilor si informatiilor de pe Site, furnizate sau oferite de sau prin Site, in orice scop ce vizeaza dezvaluirea oricaror informatii, inclusiv, dar fara a se limita la date personale de identificare, altele decat propriile informatii transmise ca atare pe Site.

Unele dintre caracteristicile acestui Site, precum forum-urile, necesita inregistrarea in prealabil. Sunteti de acord sa furnizati numai informatii corecte, complete si la zi in vederea inscrierii/inregistrarii dv. si sunteti de acord sa actualizati aceste date. Nu aveti voie sa alegeti si sa folositi un nume de utilizator care reprezinta pe altcineva, care apartine unei alte persoane, prin care se incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altei persoane sau firme sau pe care AB Team il considera jignitor.

Purchases
Este posibil sa se aplice termeni si conditii suplimentare la achizitia de servicii si la anumite segmente sau caracteristici din Site. Obligatiile AB Team in ceea ce priveste produsele si serviciile sale sunt guvernate doar de contractele in baza carora se fac livrarile acestora, si nimic altceva de pe acest Site nu modifica acordurile in speta.

Sunteti de acord sa respectati acesti termnei si aceste clauze, inclusiv, acolo unde se impune, prevederea conform carora aveti varsta legala pentru utilizarea unui anumit serviciu sau unei anumite aplicatii. Daca exista vreun conflict intre acesti Termeni de Utilizare postati sau aplicabili unei anumite sectiuni din Site sau pentru orice serviciu oferit pe sau prin intermediul acestui Site, termenii aplicabili guverneaza utilizarea acelei sectiuni din Site sau a acelui serviciu anume.

AB Team poate modifica serviciile oferite pe Site sau preturile produselor sau serviciilor oferite, oricand, fara aviz. Este posibil ca unele materiale de pe acest Site legate de produse si servicii sa nu fie de actualitate, iar AB Team nu se angajeaza sa actualizeze materialele de pe Site referitoare la astfel de servicii.

Declinare de responsabilitate
AB Team NU PROMITE CA SITE-UL SAU ORICE SERVICIU ORI CARACTERISTICA DE PE SITE ESTE FARA EROARE SAU FUNCTIONEAZA FARA INTRERUPERI, SI NICI CA TOATE DEFECTELE SURVENITE VOR FI REMEDIATE SAU CA UTILIZAREA ACESTUI VA GEENRA ANUMITE EFECTE/REZULTATE. SITE-UL SI CONTINUTUL SAU SE LIVREAZA CA ATARE - “AS-IS” SI “AS-AVAILABLE” - asa cum sunt acestea disponibile. TOATE INFORMATIILE DE PE ACEST SITE SE SUPUN MODIFICARILOR FARA PREAVIZ. AB Team NU GARANTEAZA CA TOATE FISIERELE SAU ALTE DATE PE CARE LE DESCARCATI DE PE SITE NU CONTIN VIRUSI SAU NU SUNT CONTAMINATE SAU NU AU ELEMNETE DISTRUCTIVE.

AB Team isi rezerva dreptul de a lua oricare din urmatoarele masuri, oricand, fara instiintare: (i) sa modifice, suspende sau sa rezilieze folosirea sau accesul la Site ori alte portiuni din Site, indiferent de motiv; (ii) sa modifice sau sa schimbe Site-ul ori portiuni din Site, precum si orice politica sau clauza aplicabila; si (iii) sa intrerupa functionarea Site-ului sau a unor portiuni din Site, dupa cum se impune pentru efectuarea mentenantei de rutina sau non-rutina, remediere erori sau alte modificari.

Incalcarea Termenilor de Utilizare
AB Team poate dezvalui informatii legate de dv. (inclusiv identitatea dv.) daca stabilim ca dezvaluirea unor asemenea date este necesara in contextul derularii unei anchete ori a unei plangeri referitoare la modul cum utilizati pagina noastra de internet sau pentru identificarea, contactarea ori trimiterea in judecata a cuiva care poate prejudicia ori interfera (inetionat sau intamplator) cu drepturile ori proprietatea AB Team, drepturile sau proprietatea vizitatorilor sau utilizatorilor paginii de internet, inclusiv clientii AB Team. AB Team isi rezerva dreptul de a dezvalui orice informatie pe care AB Team o considera necesara pentru a respecta orice lege aplicabila, orice regulament, proces legal sau solicitare guvernamentala aplicabila. AB Team poate dezvalui date despre dv. atunci cand AB Team stabileste ca o lege aplicabila impune sau permite dezvaluirea acelor date, inclusiv schimbul de informatii cu alte companii si organizatii in caz de frauda.

Daca AB Team intreprinde vreo actiune in instanta indreptata importiva dv., pentru nerespectarea Clauzelor stipuate in Termenii de Intrebuintare, AB Team va avea dreptul sa recupereze de la dv., iar dv. veti fi de acord sa platiti, toate taxele si costurile rezonabile datorate, aferente cheltuielilor de judecata, in plus fata de orce alta despagubire catre AB Team. Sunteti de acord ca AB Team nu va fi responsabila fata de dv. sau fata de un tert pentru incetarea accesului dv. la Site, ca urmare a incalcarii prezentelor Clauze si Termeni de Intrebuintare.
BS.Player